Dierenspeciaalzaak Het Molentje bestaat 30 jaar.

Ruim 25 jaar heeft dierenspeciaalzaak Het Molentje haar activiteiten verricht vanuit het voormalige pand van de graanhandel van de gebroeders van de Pol. De naam Het Molentje is afgeleid van de Stenen Molen. Die heeft namelijk op de hoek Valburgseweg/Hollanderbroeksestraat gestaan en wel van 1854 tot 1944.

ELST – Wie nu door het centrum van Elst loopt, komt nog een molensteen van deze molen tegen. In 2012 werd de volledig nieuwe winkel geopend, en twee jaar later, in 2014, kreeg Het Molentje buren, namelijk De Klomp Dierenartsen en Hondentrimsalon Elst. Sinds 2014 is op de plek van de Stenen Molen een compleet gezondheidscentrum voor dieren gehuisvest.

Trots

Henrika Quik, eigenaresse van Dierenspeciaalzaak Het Molentje, is trots op wat zij in de afgelopen 30 jaar samen met haar medewerksters heeft bereikt. “Het avontuur is volgens ons dan ook absoluut nog niet afgelopen. Op naar de vijftig jaar!”, stelt de eigenaresse.

Het behalen van de mijlpaal wordt overigens niet ongemerkt gevierd. “Voor deze feestelijke gelegenheid zijn wij aanstaande zondag 21 mei geopend van 12.00 tot 17.00 uur, uiteraard met een toepasselijk programma. Komt u ook?”, nodigt Quik belangstellenden bij deze uit.
Wat kunnen de bezoekers zoal verwachten op deze zondag? Welnu, er is een dierenfotograaf aanwezig. De leukste foto komt uitvergroot op de buitenkant van de winkel te hangen! Verder is er een wedstrijd welke hond de snelste van Elst wordt. Mirjam Gerritsen heeft een parcours uitgezet, altijd prijs. Daarnaast kunnen alleen honden op deze dag lekker smullen van de tapasbar van Carnis.

“Wij hebben een vertegenwoordiger van Edgar & Cooper uitgenodigd om uitleg te geven over de bereiding van hondenvoer gemaakt van vers vlees en er is ook een proeverij”, licht de eigenaresse toe. Er is op deze zondag het een en ander te beleven.

“Wie jarig is trakteert! Daarom geven wij op 19, 20 en 21 mei 30% korting op een artikel naar keuze (uitgezonderd voeding, aanbiedingen en cadeaubonnen) bij inlevering van de advertentie elders in deze krant alsook op de website van Het Molentje”, zegt Quik.

Bron:

Shares
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *